Møter og selskap

PÅ KVARSTAD GÅRD

Den nyrestaurerte hovedbygningen fra 1750, benyttes til arrangementer som møter, jubileer og firmaarrangementer. Hovedbygningen og hagen utgjør en vakker ramme rundt etthvert  arrangement. 

Hovedbygningen


I hovedbygningen, kan vi dekke på til 30 personer i Peisestuen. Vikingrommet har plass til 14, og i den Røde stuen er det plass til 10 spisegjester. I annen etasje har vi Salen, som passer godt til kaffe avec eller som grupperom. 


Her lages all mat fra grunnen av. Menyene baserer seg på gode råvarer fra

 gården og nabogårdene, som kjøtt fra frilandsgris, økologisk gårdskylling, poteter, grønnsaker og bær. Siden vi lager ulike sorter iskrem, sorbeter og sjokoladekonfekt, er dette stedet for deg som ønsker desserter med sjokolade og iskrem i. 


Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon eller tilsendt tilbud på et arrangement.

Sidebygningen

I sidebygningen leier vi ut

13 senger, fordelt på fem soverom. Her er to trivelige stuer og et godt utstyrt kjøkken. Rundt bygningen er det også flere uteplasser med sittegrupper.   


Huset er mye brukt av små firmaer eller grupper, som ønsker å være for seg selv i forbindelse med møtevirksomhet.

Stuene egner seg også godt til møtevirksomhet i en avslappet og uformell atmosfære. Vi møblerer etter ønske og antall deltakere. Du har tilgang på lerret, flipover, projektor og trådløst nettverk.

 

Gården ligger sentralt til, cirka fire kilometer fra E6 og syv kilometer fra Brumunddal stasjon. Kommer dere med tog kan vi sørge for felles transport fra stasjonen.

 

Vi setter pris på at våre gjester tar med seg innesko på vinterstid.

Kvarstad-16
Kvarstad-22
Kvarstad-6
Kvarstad-34
Kvarstad-35
Kvarstad-31
Kvarstad-116
Kvarstad-104
Kvarstad-106
Kjøkken sidebygning
Soverom sidebygning
Kjøkken
Stue sidebygning

Ved overnatting i sidebygningen, kan grupper velge mellom selvhushold eller servering i hovedbygningen. Det er også mulig å få servering i den sjarmerende husmannstua Pålstua i sommerhalvåret.


For grupper som ønsker selvhushold, kan vi fylle opp kjøleskapet med basis frokostvarer før ankomst.

 


Pålstua

Pålstua er en gammel husmannsstue, som ligger på  gården. I et godt bevart interiør fra 1800-tallet, kan grupper inntil 14 personer få servert enkel tradisjonsmat som spekemat og rømmegrøt.

Pålstuas trivelige interiør og lune atmosfære, utgjør en fin ramme for små grupper.  

Pålstua interiøe@ZUPER
JuneW_Kvarstad36web_edited1
JuneW_Kvarstad38web
JuneW_Kvarstad39web
Sjokoladekonfekt foto Marianne Otterdahl Jensen_edited1
ZUPER-7745